Una dona de 69 anys i natural de Madrid ha mort aquest matí després d’ofegar-se en una platja de la localitat de Peníscola. Segons ha informat el centre d’informació i Coordinació d’urgències (CICU), els fets han ocorregut a les 10.45 hores a la platja Nord del municipi castellonenc.

Pel que sembla, la dona es trobava refrescant-se en la riba. Aquesta es trobava tendida en l’aigua quan ha sigut localitzada. Un metge i una infermera que estaven en la zona han sigut els primers a assistir-la sense èxit.

Fins al lloc dels fets s’ha traslladat una unitat del sAMU i un metge d’atenció Primària. Desafortunadament, els sanitaris han tractat de reanimar a la víctima durant 35 minuts. No obstant això, la dona no ha respost a les maniobres practicades i s’ha confirmat la seua defunció.

El cos de la morta se sotmetrà a una autòpsia per a descobrir quin ha sigut la causa de l’ofegament. No obstant això, de moment es remena que haja pogut ofegar-se a causa d’un infart. Amb aquesta ja són dues les víctimes que deixen les platges valencianes en l’última setmana.