La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 47 anys per conduir, suposadament, de forma temerària i baix efecte de les drogues. Aquest havia recorregut un total de 40 quilòmetres des de la localitat valenciana de Benimuslem fins a Silla.

Segons ha comunicat l’Agrupació de Trànsit i de Seguretat Ciutadana, els fets es van produir el passat 29 de juny. La detenció va tenir lloc quan una patrulla del subsector de trànsit de valència va donar l’alt al conductor. L’home anava a ser identificat per una infracció quan es va donar a la fugida.

El conductor va circular per les vies “a gran velocitat” sense respectar cap senyalització incloent semàfors en roig. A més, va realitzar avançaments antireglamentaris posant en risc la vida d’altres conductors.

Finalment un operatiu va poder detenir a l’home en la localitat de Silla. El detingut va ser identificat i sotmès a les proves de drogues i alcoholèmia donant positiu en substàncies estupefaents.